Over Saray05 in Apeldoorn

Ontstaan – Saray05 Apeldoorn
We hebben onze deuren begin september 2004 geopend met de bedrijfsnaam Opa’90. Hoewel de bedrijfsnaam vandaag de dag SARAY’05 is, is de eigenaar vanaf het begin hetzelfde gebleven. Dit komt doordat we bij de start de naam Opa’90 mochten gebruiken, omdat het bedenken van een passende naam nou eenmaal een bepaalde tijd in beslag neemt.

Betekenis – Saray05 Apeldoorn
Vanaf 1 januari 2005 voeren we de bedrijfsnaam SARAY’05. SARAY is een Turks woord en betekent PALEIS. De zaak bestaat uit veel raampartijen. Aangezien tegenwoordig wordt beweerd dat een paleis een soort glazen huis is, zijn we gekomen op de naam Paleis. Het is u mischien opgevallen dat er in de naam het jaartal 2005 voorkomt. het jaartal is aan de naam toegevoegd omdat het wettelijk niet toegestaan is om een bestaande bedrijfsnaam te voeren. Aangezien de naam SARAY (zonder het jaartal) veel voorkomt in het register van de Kamer van Koophandel, hebben we het jaartal erachter gezet. Tegelijkertijd is dit jaartal ook een handig middel om te kunnen berekenen hoe lang we bestaan.

Visie – Saray05 Apeldoorn
Het management van Saray’05 streeft naar een topkwaliteit in zowel haar service, producten als assortiment. Geleidelijk aan heeft het management een duidelijke lijn uit kunnen zetten waarop het bedrijfsbeleid gestaafd is met oog op realisatie en behoud van deze kwaliteit. Hoewel aan topkwaliteit een behoorlijk pittig prijskaartje hangt, streven we er ook naar om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Dit kunnen we realiseren doordat we goed onderhandelen over de prijzen met onze productleveranciers. Maar bovenal hanteren we lagere winstmarges op onze producten. Dit met het oog op continu•teit op langere termijn.Om deze gerealiseerde kwaliteit ook te kunnen ( waarborgen ) ( behouden ) evalueert het management regelmatig haar beleid. Hierbij kijken we kritisch naar ons beleid en natuurlijk ook het product. Alleen zo kunnen we uiteindelijk voldoen aan de kritische wensen van onze klanten. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat niet alleen wij tevreden zijn over onze producten, maar ook de klanten die de desbetreffende producten uiteindelijk afnemen.

Online eten bestellen – Eten thuisbezorgd Apeldoorn – Pizza – Shoarma – Doner – Schotels – Patat – Snacks

Eten in Apeldoorn – Turks eten in Apeldoorn – Pizzeria Apeldoorn – Shoarma Apeldoorn – thuisbezorgd Apeldoorn